Deel het evangelie

in onze hostels

Join the team!

Evangeliseren in Amsterdam

Ben je op zoek naar christelijk vrijwilligerswerk? En heb je altijd al interesse gehad in zending of evangelisatie? Wil je Gods liefde delen met mensen van over de hele wereld?

Door middel van gastvrijheid, delen we het goede nieuwe van Jezus onder reizigers in onze twee christelijke hostels in Amsterdam.

Zou jij willen leven, werken en het evangelie willen delen vanuit een inspirerende internationale community? Meld je dan aan als vrijwilliger! Dien God, leef je geloof en groei in je relatie met God.

Onze missie

Vanuit onze christelijke hostels in het centrum van Amsterdam, delen we het evangelie met de 40.000 reizigers die jaarlijks in onze hostels verblijven. De liefde van Jezus en ons geloof in hem staat centraal in alles wat we doen.

We richten ons op drie thema's:

Christelijke gastvrijheid

Christelijke gastvrijheid

Jezus liefde laten zien door praktisch dienen in de hostels.

Christelijke community

Christelijke community

Alle vrijwilligers wonen in een christelijke community met christelijke jongeren van over de hele wereld.

Het evangelie delen

Het evangelie delen

Ons doel is om de liefde van Jezus Christus te delen met alle reizigers die in onze hostels verblijven.

//www.youthhostelministry.org/wp-content/uploads/2017/07/He-who-dwells-in-the-shelter-of-the-Most-Highshall-abide-under-the-shadow-of-the-Almighty.2-kopie.jpg

Ervaringen van vrijwilligers

Het is zo gaaf om met gasten op te trekken in de hostels. De christelijke gastvrijheid die we bieden laat echt iets van Jezus' liefde zien. In verschillende activiteiten die we organisatie proberen we een brug te slaan naar het evangelie. God doet bijzondere dingen in de hostels.

Heather (23, United Kingdom)

Getuigenissen van God's werk in de hostels (Engels)